Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

ΣΟΥΒΛΑΚΙ Vs McDonals ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 1 !!!

Souvlaki vs McDonald’s. Το επιχειρηματικό πνεύμα της ομογένειας αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ευρηματικότητά του και φέρνει στην πρώτη θέση ένα από τα πιο γνωστά εδέσματα της ελληνικής κουζίνας, το σουβλάκι.
 Πριν τέσσερα χρόνια ο Βασίλης και ο Γιάννης Φωτιάδης άνοιξαν το πρώτο εστιατόριο Souvlakihut στη Μελβούρνη, στην Αυστραλία. Σήμερα διαθέτουν 25 και έως το τέλος του 2009 τα δύο αδέρφια στοχεύουν να φτάσουν τα 45 συνολικά.
Η έδρα του Souvlakihut βρίσκεται στη Μελβούρνη, αλλά τα εστιατόρια του βρίσκονται σε όλη την Αυστραλία. Στην Τασμανία, στην Ν.Ν. Ουαλία, στο Κουίνσλαντ, στην Καμπέρα, το Souvlakihut είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, ενώ παράλληλα αναδεικνύεται μία πολύ καλή επενδυτική λύση για όλους όσους θέλουν να ανοίξουν ένα εστιατόριο σαν franchisers.
«Ήδη έχουμε κατοχυρώσει την ιδιοκτησία του ονόματος της εταιρείας μας στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Κίνα και την Αυστραλία και σύντομα πρόκειται να κάνουμε το ίδιο και για την Ασία» λέει ο Βασίλης Φωτιάδης, ενώ ο αδερφός του Γιάννης αναφέρει ότι πολύ σύντομα το πρώτο Souvlakihut θα εμφανιστεί και στην Κύπρο.
«Σίγουρα θέλουμε το Souvlakihut να πάει και στην Ελλάδα και πιστεύουμε ότι αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί» λέει.

http://www.world.gr/