Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ!!!!


Η στιγμή που τα μαλλιά του Michael Jackson άρπαξαν φωτιά στη διάρκεια διαφημιστικού γνωστού αναψυκτικού το 1984, καταγράφηκε από κάμερα και προβλήθηκε λίγες μέρες μετά το θάνατό του.

Αυτό όμως που δεν απαθανατίστηκε είναι ότι ο παραγωγός του διαφημιστικού spot, Ralph Cohen, μάζεψε μερικές από τις τούφες του τραγουδιστή και τις φύλαξε σαν «κόρη οφθαλμού».
Τις κράτησε για 25 ολόκληρα χρόνια πριν τις πουλήσει στον John Reznikoff, o οποίος είναι συλλέκτης μαλλιών διάσημων ανθρώπων, όπως ο Abraham Lincoln, ο John F Kennedy και η Merilyn Monroe.

Τώρα, ο συλλέκτης συνεργάζεται με την εταιρεία LifeGem, που επεξεργάζεται πολύτιμους λίθους, για να παράγουν μία μοναδική συλλογή διαμαντιών με μαλλιά του Michael Jackson, έτσι ώστε οι θαυμαστές του να έχουν την ευκαιρία να θυμούνται για πάντα το είδωλό τους.
«Ειδικευόμαστε στην Παρασκευή διαμαντιών από τούφες μαλλιών», λέει ο ιδρυτής της LifeGem, Dean VandenBiesen. «Στόχος μας είναι να δώσουμε στους ανθρώπους την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα διαμάντι φτιαγμένο από DNA του Michael Jackson», πρόσθεσε. «Θα είναι μία περιορισμένη συλλογή και αναμένουμε μεγάλο ενδιαφέρον».
Η εταιρεία έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Reznikoff για να δημιουργήσει διαμάντια από τρίχες του Beethoven, που πουλήθηκαν στο eBay γύρω στα 200.000 δολάρια.


ΠΗΓΗ : http://www.world.gr/