Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

ΒΙΛΑ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ!!!

Για εκατό ευρώ πώλησε στη σύζυγό του την κατοικία του στη Φλόριδα, αξίας 13,3 εκατ. δολαρίων, ο γενικός διευθυντής της χρεωκοπημένης τράπεζας Lehman Bros Ρίτσαρντ Φούλντ, σύμφωνα με τα μεσιτικά αρχεία της αμερικανικής Πολιτείας.


Ο 62χρονος διευθυντής, ο οποίος αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να διωχθεί για την απραξία του και τον ρόλο του στην κατάρρευση της ηλικίας 158 ετών τράπεζας και την υπαγωγή της στις διατάξεις του Άρθρου 11 τον περασμένο Σεπτέμβριο, μετέφερε τους τίτλους ιδιοκτησίας της έκτασης 3,3 εκταρίων παραθαλάσσιας έπαυλής του στην Καθλίν Φουλντ στις 10 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τ’ αρχεία.

Το ζευγάρι είχε αγοράσει από κοινού την έπαυλη έναντι 13,75 εκατ. δολαρίων τον Μάρτιο του 2004.

Ο Φουλντ κατηγορείται για την κατάρρευση της Lehman, η οποία επιβαρύνθηκε με άχρηστα περιουσιακά στοιχεία και τίτλους, οδηγώντας την στη μεγαλύτερη χρεωκοπία στην ιστορία των ΗΠΑ, όταν στάθηκε αδύνατο να βρεθεί κάποιος αγοραστής. Ιδίως κατηγορείται ότι δεν αντέδρασε γρήγορα για να σωθεί η ιστορική τράπεζα.

Μολονότι ο Φουλντ τόνισε στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές ότι αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τις πράξεις του και νοιώθει "άσχημα για ό, τι συνέβη στην επιχείρηση", επιμένει πως μοιράζεται την συνολική ευθύνη με τους συντονιστές του αμερικανικού Δημοσίου και το Κογκρέσο.(news24.gr)

ΓΙα να ακούω τώρα τιμές για βίλες στην Εκάλη, στη Φιλοθέη, Παλαιό Ψυχικό και Μύκονο...





www.world.gr