Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!!!

Ο Γαλανόλευκος Φάρος βρίσκεται ήδη στο πλευρό των Ελλήνων διεθνών, του οποίους εμψυχώνει με το μήνυμά του.

Αναλυτικά το μήνυμα των οπαδών της «γαλανόλευκης»:
«Οι μέρες για την έναρξη του μουντιάλ φτάσανε. Ο Γαλανόλευκος Φάρος εδώ και έξι χρόνια βρίσκεται πάντα κοντά στο πλευρό του Ότο και των διεθνών. Ο Γαλανόλευκος Φάρος μαζί με τους Έλληνες φιλάθλους της Εθνικής μας, που έρχονται μαζί μας από κάθε γωνιά της Ελλάδος, θα προσπαθήσει με την δύναμη της καρδιάς και της φωνής του να γίνει ο δωδέκατος παίχτης της Εθνικής μας.
Ο Γαλανόλευκος Φάρος καλεί τους διεθνείς μας να δώσουνε όλο το πάθος τους, όλη τη δύναμη τους και όλη τη ψυχή τους για να καταφέρει η Εθνική μας να περάσει στους 16. Ο Γαλανόλευκος Φάρος καλεί τους διεθνείς μας να ιδρώσουν και να ματώσουν τη Γαλανόλευκη φανέλα και να μην αφήσουν απάτητο εκατοστό του αγωνιστικού χώρου. Ο Γαλανόλευκος Φάρος καλεί τους διεθνείς μας να συνεχίσουν να δίνουν χαρές στην Ελλάδα και να κάνουν για άλλη μια φορά τη χώρα μας υπερήφανη.
Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους εσάς τους διεθνής μας και είμαστε σίγουροι ότι η παρουσία μας στο μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής θα είναι επιτυχημένη, αλλά ότι και να γίνει ο Γαλανόλευκος Φάρος δηλώνει ότι είναι περίφανος για εσάς. Ο Γαλανόλευκος Φάρος δημιουργήθηκε για να είναι πάντα κοντά σας και τέλος σας ευχαριστούμε γιατί με εσάς το όνειρο του μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής έγινε πραγματικότητα».

ΠΗΓΗ : www.pamemundial.gr