Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ!!!!

Χαμός για τη Rihanna στο Καραϊσκάκη! Ξεκινώντας με το καινούργιο της τραγούδι «Rude Boy» και μ' ένα εκπληκτικό και sexy χορευτικό η super star της R'n'B Rihanna το βράδυ της Τρίτης κέρδισε από την πρώτη στιγμή τους fans της, που από τις 7.00 το απόγευμα είχαν κατακλύσει το στάδιο Καραϊσκάκη!
Ηταν 21.45 όταν μια λιμουζίνα έφτασε στον χώρο του σταδίου με τη βοήθεια δύο ατόμων που φώτιζαν με φακό τον δρόμο και οδηγήθηκε -δίχως να το πάρουν χαμπάρι πολλοί- πίσω από το stage. Η Rihanna ήταν καθ' όλα έτοιμη για το πρώτο live της επί ελληνικού εδάφους και δεν χρειάστηκαν παρά δέκα λεπτά για να ανέβει στη σκηνή.Ακριβώς στις 22.00 ξεκίνησε η συναυλία, που κράτησε μία ώρα και ένα τέταρτο και απογείωσε την αδρεναλίνη. Μπορεί η τραγουδίστρια να μην άλλαξε ρούχα, όπως πολλοί περίμεναν -έτσι έκανε στις υπόλοιπες περιοδείες της-, άλλαξε όμως τρία εντυπωσιακά ζευγάρια μπότες και κάποια στιγμή έβαλε και καπέλο. Θεότρελη σκηνική παρουσία και hot η Rihanna, φορώντας ένα ολόσωμο στενό κορμάκι, προκαλούσε το παραλήρημα του κοινού κάθε φορά που το πλησίαζε.
Τι κι αν ο καιρός κάποια στιγμή έκανε «τσαλιμάκια»... Οι fans της άνοιξαν τις ομπρέλες στην αρένα μόνο όταν τραγούδησε το «Umbrella» και όλοι χόρευαν στον ρυθμό του. Μετά το τέλος της συναυλίας δεν έφυγε από το στάδιο, όπως πολλοί περίμεναν, αλλά μίλησε και φωτογραφήθηκε με τους VIP (στη VIP area). Αν και πολλοί πίστευαν ότι θα έφευγε χθες, η Rihanna απόλαυσε τη θάλασσα καταλύοντας σε παραλιακό ξενοδοχείο. Εκεί, μάλιστα, έκανε μπάρμπεκιου με φίλους και συνεργάτες. Τη συναυλία άνοιξαν οι Ελληνες Vegas, που προθέρμαναν με τον καλύτερο τρόπο το κοινό με τα ξεσηκωτικά dance hits τους και κατάφεραν να βάλουν όλους τους θεατές σε R'n'B mood!

ΠΗΓΗ : http://www.espressonews.gr