Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

'' ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!!!''

Το παιχνίδι της ζωής τους», κάλεσε τους Ελληνες να κάνουν στο ματς με την Αργεντινή ο Οτο Ρεχάγκελ.
«Αύριο είναι μεγάλο παιχνίδι για εμάς», είπε ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε: «Θα παίξουμε εναντίον της Αργεντινής, μιας μεγάλης ομάδας με μεγάλους παίκτες. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, μόνο να κερδίσουμε».
Στην προσέγγισή του για τον αυριανό αγώνα, ο Γερμανός τεχνικός επισήμανε ότι: «Δεν πρέπει να κάνουμε ατομικά λάθη. Και στα δυο παιχνίδια βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από νωρίς. Στο πρώτο δεν καταφέραμε να το γυρίσουμε, αλλά στο δεύτερο τα καταφέραμε. Το θέμα είναι να μην κάνουμε τα ίδια λάθη".
Ο Ρεχάγκελ ρωτήθηκε για το αν συνιστά προσβολή το ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα, στη δική του συνέντευξη τύπου δεν αναφέρθηκε καθόλου στην εθνική ομάδα της Ελλάδας. «Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και για το τι λέει. Πολλές φορές γίνονται ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους έτσι, για να γίνει κόντρα. Σε μένα όμως δεν πιάνει αυτό».
Ο Ρεχάγκελ ρωτήθηκε και για τον τρόπο που οι Ελληνες θα περιορίσουν τον Λιονέλ Μέσι απαντώντας: «Ο Μέσι είναι όντως ο καλύτερος παίκτης, με απίστευτες ικανότητες. Ομως όλη η ομάδα είναι πολύ καλή, παγκοσμίας κλάσεως. Εμείς θα προσπαθήσουμε με την ομαδική δουλειά να τους αντιμετωπίσουμε, όμως θα πρέπει να δώσουμε το 110%. Οι παίκτες μου θα πρέπει να κάνουν αύριο το παιχνίδι της ζωής τους Το ματς είναι ακόμα 0-0 και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Δεν θα σας πω πως θα σταματήσουμε τον Μέσι. Δεν θα σας αποκαλύψω τα μυστικά μας. Ολες οι ομάδες προσπαθούν να τον σταματήσουν αλλά κανείς όμως δεν το έχει καταφέρει στο 100%».
Ο Ρεχάγκελ παράλληλα έκρυψε τα χαρτιά του για τους παίκτες που θα αγωνιστούν αύριο το βράδυ: «Η ομάδα θα μαζευτεί τρεις ώρες πριν τον αγώνα. Πριν από αυτή τη συνάντηση δεν ανακοινώνουμε 11αδες. Εχω πει πολλές φορές, ότι όλοι θα μπορούσαν να παίξουν. Γι' αυτό έχω πάρει αυτούς τους παίκτες στην αποστολή. Σημασία έχει όμως ποιος θα κάνει τι. Τώρα, όσον αφορά την άμυνά μας, κάναμε πολλά λάθη και αυτό δεν αφορά μόνο ένα παίκτη αλλά το σύνολο της ομάδας. Σπάνια ένα λάθος είναι αποτέλεσμα ενός και μόνο παίκτη».

 www.pamemundial.gr