Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΥΚΝΟΥ!!!


Νεκρός από επίθεση κύκνου έπεσε σήμερα ένας 32χρονος άνδρας στην πρωτεύουσα της Λετονίας Ρίγα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων της Βαλτικής BNS, επικαλούμενο τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών της χώρας.
Σύμφωνα με αναφορές αυτοπτών μαρτύρων, ο άντρας μαζί με την έγκυο σύζυγό του είχαν πάει για κολύμπι στον ποταμό Νταουγκάβα στην περιοχή Σαρκανταουγκάβα. Ο κύκνος, που σύμφωνα με τους ειδικούς μπορεί να προστάτευε παρακείμενη φωλιά, αρχικά επιτέθηκε στη σύζυγο την οποία προσπάθησε να προστατεύσει ο 32χρονος άντρας, με αποτέλεσμα να δεχθεί εκείνος την επίθεση.

Η γυναίκα κατάφερε να βγει στην ακτή, αλλά ο άντρας -τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά- πνίγηκε, διότι ο κύκνος κατάφερε να τον τραυματίσει στο κεφάλι.

Από την αρχή του Ιουλίου, στη Λετονία έχουν πνιγεί τουλάχιστον 40 άτομα, καθώς πλήθος κόσμου συρρέει στα πολυάριθμα ποτάμια, λίμνες και ακτές της χώρας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το κλίμα καύσωνα που πλήττει τη χώρα.

Οι αρμόδιες αρχές απευθύνουν έκκληση στους πολίτες να είναι προσεκτικοί, καθώς "σχεδόν κάθε μέρα συμβαίνει και ένα τραγικό δυστύχημα στο νερό".