Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010

ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΣ!!!


Όλο το συγκρότημα αποχώρησε από τη σκηνή όταν ο μπασίστας "έφαγε" μία κουτσουλιά στο πρόσωπο.


Το αμερικανικό ροκ συγκρότημα των Kings of Leon ανακοίνωσε ότι αναγκάστηκε να διακόψει τη συναυλία του στο Σεντ Λούι μετά την παρουσιάση μόλις τριών τραγουδιών, γιατί περιστέρια που είχαν καθήσει στα δοκάρια της σκηνής τους "κουτσουλούσαν" συνεχώς.


Το συγκρότημα αναγκάστηκε να εγκαταλέιψει τη σκηνή του Αμφιθεάτρου Verizon Wireless όταν ο μπασίστας του, Τζάρεντ Φόλογουιλ, δέχθηκε κατά πρόσωπο τα περιτώματα των περιστεριών.

" Ο Τζάρεντ είχε "χτυπηθεί" αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της παρουσιάσης των δύο πρώτων τραγουδιών. Στη διάρκεια του τρίτου τραγουδιού δέχθηκε "πυρά" στο μάγουλο και ορισμένα από αυτά προσγειώθηκαν σχεδόν μέσα στο στόμα του, κατί που δεν μπορούσαμε να αντέξουμε άλλο", δήλωσε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του συγκροτήματος από το Νάσβιλ.

" Δεν είναι μόνο αποκρουστικό. Περιέχει και τοξικούς κινδύνους. Τα περιστέρια θαρρείς και προσπαθούσαν να εγκατασταθοούν εκει πάνω", συνεχίσε ο ίδιος.

Ο ντράμερ του συγκροτήματος Νέιταν Φόλογουιλ ζητά μέσω του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης Twitter συγγνώμη από τους θαυμαστές τους.

"Λυπούμεθα πολύ Σεντ Λούι. Επρέπε να σκουπίζουμε τα σκ.... του περιστεριού από το στόμα του Τζάρεντ και το θεωρήσαμε τελειώς ανθυγιεινό να συνεχίσουμε".

Το συγκρότημα που έχει τιμηθεί με βραβείο Γκράμι και αποτελείται από τα τρία αδέλφια Φόλογουιλ και τον ξαδελφό τους Μάθιου στην κιθάρα, θα συνεχίσει την περιοδεία του στο Κλίβελαντ του Οχάιο, και στη συνέχεια θα μεταβεί στον Καναδά και τη Βρετανία.


www.newsit.gr