Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΡΜΑΝ...

Μια νύφη που παντρεύτηκε σε μια παραλία της Κούβας παράτησε τον νέο της σύζυγο για τον μπάρμαν που γνώρισε κατά την διάρκεια της τελετής! Η κυρία Andrea McMillan, από την Μεγάλη Βρετανία, δήλωσε πως την χτύπησε κεραυνοβόλος έρωτας όταν είδε τον Jose Miguel που ήταν μπάρμαν στην τελετή!


Αφού επέστρεψε στη Μεγάλη Βρετανία μετά τον γάμο, που κόστισε 5.200 ευρώ, παράτησε τον νέο της σύζυγο κύριο Carl Taylor και πέταξε λίγες εβδομάδες αργότερα πίσω στην Κούβα για να ανταμώσει τον Jose!
Το ζευγάρι θα παντρευτεί τον επόμενο μήνα στο ίδιο ξενοδοχείο όπου έγινε ο πρώτος της γάμος και που εργάζεται ο Jose Miguel ως μπάρμαν!

«Την νύχτα πριν τον γάμο με είχαν πιάσει τα κλάματα και δεν ήθελα να παντρευτώ. Το είπα στον Carl και μου είπε πως είναι λογικό να είμαι λίγο νευρική πριν τον γάμο. Όλοι οι φίλοι μας είχαν έρθει στην Κούβα και έτσι προχώρησα με την τελετή,» είπε η 34-χρονη γυναίκα.
Ο πρώην σύζυγος της Carl Taylor προσπάθησε να την μεταπείσει αλλά τελικά δεν της αρνήθηκε το διαζύγιο.

Ο Jose Miguel ζήτησε και αυτό διαζύγιο από την γυναίκα του και αναμένει την βίζα για να πετάξει στην Μεγάλη Βρετανία, και να παντρευτεί την αγαπημένη του!

πηγη: www.world.gr