Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ!!!!

Στις 21.45 ο Παναθηναϊκός  υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Κοπεγχάγη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Champions League. Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια καθώς μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής από  την Μπαρτσελόνα δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών πόσο μάλλον σε ένα παιχνίδι εντός έδρας.
Στο  άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ρούμπιν Καζάν υποδέχεται στην Ρωσία ,την Μπαρτσελόνα στις 19.30. Η βαθμολογία του ομίλου βρίσκει τους Μπλαουγκράνα στην πρώτη θέση, στην δεύτερη είναι οι Δανοί της Κοπεγχάγης, στην τρίτη η Ρούμπιν και στην τελευταία θέση ο Παναθηναικός.
Ο προπονητής του  Παναθηναικού  προσανατολίζεται στην χρησιμοποίηση του Ζιλπέρτο Σίλβα στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Σαριεγκι, όπως τουλάχιστον έδειξε στην τελευταία προπόνηση. Η εντεκάδα  που δοκίμασε ο Νίκος Νιόπλιας βρίσκει τους Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, Σαριέγκι και Ζιλπέρτο στο κέντρο της άμυνας, Βύντρα αριστερά και Μαρίνο στο δεξί άκρο της άμυνας, Σιμάο και Κατσουράνη σαν αμυντικά χαφ,  Λέτο στα αριστερά, Νίνη δεξιά, και τον Λουις Γκαρσια πίσω απο τον προωθημένο Σισέ. Υπάρχει  και η περίπτωση να μην ξεκινήσει ο Γκαρσια και να προτιμηθεί ο Καραγκούνης πίσω απο το φορ του τριφυλλιού, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Ζαν Αλλεν Μπουμσόνγκ που αν αγωνιστεί στην αρχική ενδεκάδα και να μέινει στον πάγκο ο Λουις Γκαρσια.

Όσον αφορά την προιστορία είναι μικρή αλλά θετική για τους πράσινους. Το  τριφύλλι  έχει αντιμετωπίσει άλλη μια φορά την Κοπεγχάγη στην φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ουέφα το 2007 επικρατώντας με 1-0 μέσα στην Δανία. Σκόρερ για  τους πράσινους τότε ήταν ο Νταμ Ντοί, όπου σήμερα αγωνίζεται με την φανέλα της Κοπεγχάγης. Υπάρχουν και άλλα δύο ματς με ομάδες από την Δανία όπου οι πράσινοι έχουν μια εντός έδρας νίκη, και μια εκτός έδρας ήττα. 

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗ