Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ



Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός λένε και στον Παναθηναϊκό πρέπει να το έχουν πολύ καλά στο μυαλό τους. Πριν ακόμα ξεκινήσουν οι πανηγυρισμοί για μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά θα πρέπει να σχεδιάσουν την επόμενη. Να αφήσουν πίσω τα παχιά λόγια και να μάθουν από τα φετινά λάθη τους. Ο κόσμος απέδειξε την αγάπη του στην ομάδα και την στήριξη του. Αν και πολλές φορές πικράθηκε φέτος με κάποια αποτελέσματα ήταν όμως εκεί να φωνάξει να και στηρίξει τους πάντες.
Οι ομάδες δεν φτιάχνονται με νίκες μόνο, αλλά με κούπες και στην διοίκηση του Παναθηναϊκού πρέπει να το ξέρουν. Άλλωστε υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν ζήσει αυτό. Με τους τίτλους φτιάχνεις χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή. Θα πρέπει να ξεχάσουν το τι κάνει ο αντίπαλος και να φτιάξουν μια ομάδα με νικητές και ανθρώπους με κίνητρο(βλέπε Σισε).
Θα πρέπει να αφήσουν πίσω τις προσωπικές φιλοδοξίες με κίνητρο το καλό της ομάδας. Να στηρίξουν το τεχνικό επιτελείο που απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν ιδρώσει την φανέλα, ξέρουν τι σημαίνει Παναθηναϊκός και το πως είναι να χάνει ένα ντέρμπι. Να τους δώσουν τα εφόδια έτσι ώστε να δυναμώσει ακόμα περισσότερο η φετινή ομάδα με μεταγραφές ουσίας και προγραμματισμό.
Θα πρέπει οι στόχοι να μπουν νωρίς και θα πρέπει να ξέρουν ότι όλοι θα είναι «εχθροί τους» καθώς όλοι θα θέλουν να νικήσουν τον πρωταθλητή. Κάπως έτσι χτίζονται οι δυναστείες και όχι στα λόγια γιατί η ιστορία έχει αποδείξει πολλές φορές ότι η επιτυχία από την αποτυχία απέχουν μόνο 30 αγωνιστικές.

Καλή αρχή λοιπόν.