Τετάρτη, 7 Απριλίου 2010

Η ΤΖΟΥΛΙΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑΚάθε μέρα βλέπουμε δημοσιεύματα που λένε για καινούργιο DVD και σιγά σιγά ξεπηδάνε και άλλες Τζούλιες ή για την ακρίβεια επίδοξες jennes jameson. Άποψη μου είναι ότι ήταν να μην γίνει η αρχή. Το βάρος της πρώτης φοράς και της κατακραυγής, το πήρε επάνω της η Αλεξανδράτου. Είναι αυτή που έστρωσε τον δρόμο για να νομιμοποιηθεί στα μάτια της πουριτανικής ελληνικής οικογένειας, το πορνό ως επάγγελμα.
Κάτι που στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στην Αμερική, έχει απενοχοποιηθεί εδώ και χρόνια. Και όχι μόνο αυτό, σχεδόν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος (χωρίς να κάνει λάθος) πως επιβραβεύεται με χρήμα, αναγνωρισιμότητα και με ένα OSCAR, τα γνωστά σε όλους μας AVN AWARDS.
Το θέμα λοιπόν ήταν ποίος θα κάνει την αρχή. Γιατί στην Ελλάδα είναι γνωστό ότι το δύσκολο είναι να γίνει η αρχή, μετά έρχονται όλα φυσιολογικά αναίμακτα σαν να ήταν από πάντα έτσι.
Με αυτόν τον τρόπο νομιμοποιούνται οι όποιες φήμες, αληθείς ή ψεύτικες που εδώ και χρονιά κυκλοφορούν στα αυτιά μας, πως μεγάλα ονόματα της Ελληνικής Showbiz έχουν κάνει τα βήματα τους σε «υπερθεάματα» σαν της Τζούλιας. Μόνο που τις εποχές εκείνες η ελληνική κοινωνία δεν ήταν ακόμα έτοιμη για να δεχτεί κάτι τέτοιο, γιαυτό και η ξένη αγορά ήταν εκείνη που άνθιζε το ελληνικό πορνό. Επομένως όλες αυτές οι ξαφνικές αντιδράσεις και οι έκπληκτες φάτσες ορισμένων, ότι δεν ήξεραν, οτι δεν γνώριζαν, οτι πρώτη φορά βλέπουν κάτι τέτοιο μπορούν να ανακαλύψουν την Αμερική τώρα, όμορφα και ήρεμα.
Και αν έχετε την απορία για το αν θα μου άρεσε να δω την κόρη μου σε τσόντα, θα σας πω οτι, οτι οχι δεν θα μου άρεσε και οτι θα προσπαθήσω ως γονιός να μην συμβεί αυτό καθώς θεωρώ ότι οι ερωτικές μου πράξεις δεν είναι διαθέσιμες για την κοινή θέα.